อะไหล่แอร์คุณภาพที่คุณไว้วางใจ

Swing Check Valve

Swing Check Valve เป็นวาล์วชนิดปิดกั้นน้ำ ให้น้ำไหลได้ในทางเดียว ติดตั้งได้ในเฉพาะแนวนอน การทำงานของวาล์วชนิดนี้ จะเป็นไปโดยอัตโนมัติ คือน้ำจะไหลผ่านวาล์วได้ไปในทิศทางที่น้ำไหลเข้า แต่ถ้ามีแรงดันของน้ไหลย้อนกลับ ลิ้นที่อยู่ภายในจะปิดกั้นทันที เช็ควาล์วที่มีคุณภาพนั้นจะต้องผลิตมาจากทองเหลืองที่มีคุณภาพ เพื่อป้องกันการเกิดสนิม จะมีอายุการใช้งานได้ยาวนาน

วาล์ว Swing Check Valve

อะไหล่แอร์

>

>

swingcheckvalve

วาล์ว Swing Check Valve

Swing Check Valve KITZ

แบรนด์ :

Ball Valve-KITZ

Model :

Fig.R class 125

ดาวน์โหลดเอกสาร:

สนใจสินค้า กรุณาติดต่อที่

รายละเอียดสินค้า (Description)

Swing Check ValveKITZ เป็นวาล์วชนิดปิดกั้นน้ำ ให้น้ำไหลได้ในทางเดียว ติดตั้งได้ในเฉพาะแนวนอน การทำงานของวาล์วชนิดนี้ จะเป็นไปโดยอัตโนมัติ คือน้ำจะไหลผ่านวาล์วได้ไปในทิศทางที่น้ำไหลเข้า แต่ถ้ามีแรงดันของน้ไหลย้อนกลับ ลิ้นที่อยู่ภายในจะปิดกั้นทันที เช็ควาล์วที่มีคุณภาพนั้นจะต้องผลิตมาจากทองเหลืองที่มีคุณภาพ เพื่อป้องกันการเกิดสนิม จะมีอายุการใช้งานได้ยาวนาน

A swing check valve is mounted with a disc that swings on a hinge or shaft. The disc swings off the seat to allow forward flow and when the flow is stopped, the disc swings back onto the seat to block reverse flow. The weight of the disc and the return flow has an impact on the shut-off characteristics of the valve.

Swing Check Valve is desinged to prevent the medium in the pipeline from flowing back. As pressure reaches zero, the valve shuts fully to prevent backflow.

Swing check valves belong to the group of automatic valves. Which are used mostly in pipelines where the medium flows in one direction and allow only the medium to flow in one direction to avoid accidents. The pressure drops and turbulence in these types of valves are very low. This type of valve should generally be installed horizontally in the pipeline, but it can also be installed vertically by keeping in mind that the disc cannot reach the stalling position where the disc stuck in an open position.

Swing Check Valve

Parts

Material

Body

Bronze

Cap

Brass/bronze*

Disc

Brass/bronze*

Hinge pin

Brass

*Bronze for 4″ only  

Model

Size

Threaded
end to end

Solder
end to end

Height

G

Fig.R

1/2 inch

60 mm.

67 mm.

39 mm.

12.7

Fig.R

3/4 inch

70 mm.

89 mm.

45 mm.

19.1

Fig.R

1 inch

80 mm.

104 mm.

52 mm.

23.1

Fig.R

1-1/4 inch

92 mm.

120 mm.

62 mm.

24.6

Fig.R

1-1/2 inch

102 mm.

134 mm.

67 mm.

27.7

สินค้าที่เกี่ยวข้อง